I dag tittet solen endelig tilbake til Trøndelag, og det kunne ikke passet bedre ettersom det er VM i Rallycross på Hell. Denne lørdagen har vært så innholdsrik at det nesten kjennes som flere dager, men jeg sier ikke nei takk til en fridag i morgen altså. Vi har tilbrakt ettermiddagen på Rallycross, og undertegnede fikk hjertet i halsen opptil flere ganger. Vers var det da ene bilen mistet hjulene og snurret rundt, men heldigvis gikk det bra med sjåføren.

Slike dager som dette med sol, sommer og festligheter er uvurderlige, og så uendelig gode-  Det er bare en ting jeg alltid synes er like krevende, og det er maten. På arrangementer som i dag er det ikke enkelt å vite hva maten egentlig inneholder, og selv om det ser sunt ut kan det skjule seg mye rart i mat man ikke lager selv. Det gjør selvfølgelig ingenting en sjelden gang, men når «sjeldenheten» blir regelmessig går det hardt utover kroppen, og det passer dårlig for meg som skal skjerpe kostholdet. Det er også enkelt å tenke at man ikke orker å lage mat selv, og etter en lang dag i solen frister det alltid med en hamburger, eller noe annet junkfood. Da min kjære spurte om jeg ville være med ut å spise i dag, kjente jeg at det stakk i hele meg. Jeg ønsker ikke være hun som alltid sier nei, og hun som alltid har spesielle behov, men heldigvis kjenner han meg så godt at jeg ikke trengte å si mange ordene før han innså at i dag trengte jeg å ha kontroll på maten. Derfor bestemte vi oss for å helle dra på piknik på stranden. På vei hjem dro vi innom butikken, og handlet med oss en sunn piknik på 1,2,3

Handlekurv for en sunn piknik på 1,2,3

  • Vannmelon
  • Smågodt – mini tomat i forskjellige farger, og mini agurk
  • Ruccola
  • Spekeskinke og chorizo – velg en med mindre salt og fett
  • Oliven
  • Tzatziki
  • Ost – Castello med trøffel
  • Potetsalat – velg en med mye potet og lite sukker
  • Økologisk fiberbaguette glutenfri
  • + Strimet svinekjøtt vi stekte før vi dro

Vi dro på Muruvik, en nydelig strand knappe 4 km fra døra vår. Hver gang jeg er her lover jeg meg selv og bli flinkere til å bruke den fantastiske plassen. Det er virkelig en perle, og balsam for sjelen. Vi rakk akkurat å nyte kveldsolen, spise god mat, og nyte litt etterlengtet kjærestetid før vinden blåste opp, og det var på tide å pakke sammen, og vende snuten hjem. En perfekt slutt, på en perfekt dag.

Fortell oss gjerne hvordan du løser kostholdet på dager som dette- Er du flink til å tenke gode løsninger, eller blir det ofte ukontrollerte restaurantbesøk? 

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest