Velg en side

En varm sommerdag i 1991 kom Ole Martin Sætnan til verden, og knappe 2 år senere så Thora Knutsdottir dagens lys. Vi kommer begge fra store familier hvor lange søndagsmiddager, og hjemmebakt brød har stått i fokus, og den dag i dag krangler vi fremdeles om hvem av bestemødre som lager best vafler, og drar selvsagt ofte på besøk for å prøvesmake. La oss fortelle deg mer om Sætnans Kjøkken!

Om Sætnans Kjøkken

Vi gikk begge restaurant & matfag, og kokk & servitør på VGS, men valgte hvert vårt fag da vi gikk ut i lære. Thora valgte servitør og fikk læreplass på To Rom og Kjøkken, og Ole valgte kokk, og fikk også læreplass på To Rom og Kjøkken- og det var slik vi møttes. Den gangen var det lite som tilsa at vi skulle bli oss, men i ettertid ser vi at skjebnen hadde en plan. Det var først da Ole mistet lappen, og vi begynte å pendle sammen til jobb at forholdet fikk fart, og halvannet år senere 4.9.16 ble vi Herr & Fru Sætnan.

Vi brenner for en sunn livsstil, og sammen med mat, har trening fått en stor plass i livet vårt. Thora er utdannet personlig trener, og studerer nå for å bli kosholdsveileder. For oss er mat mye mer enn næring, men vi er likevel opptatt av å lage sunn, næringsrik og velsmakende mat. Vi elsker å eksperimentere på kjøkkenet, og kombinerer gjerne Oles kokke kunnskap med Thora’s «næringsvett». MAT ER MORO, og vi ønsker å dele vår matglede med dere.

OLE MARTIN

 

 

THORA

 

 

Pin It on Pinterest