Da jeg skrudde på dataen i dag tidlig ble jeg møtt av «Lørdag 16september» i store bokstaver, og kunne nesten ikke tro det- hvor ble tiden av? Jeg vurderte et kort øyeblitt å omstarte dataen i håp om at det var noe feil med den, og at jeg egentlig har lenger tid til eksamen. Jeg reiser på samling i Oslo i morgen tidlig, og på torsdag braker det løs med anatomi, og fysiologi eksamen. Ordet «eksamen» gir meg lyst til å stupe ned i godteriskålen, og aldri komme opp igjen #Eksamensangs, og i går tillot jeg meg å gjøre nettopp det, med god samvittighet. Min godteriskål bestod riktignok av oppskårne eplebåter med sjokolade-og peanøtt-kesamdipp, og det smakte helt himmelsk!

Er du glad i peanøtt og sjokolade er dette absolutt noe for deg. Dippen smaker nesten litt som snikcers, men syrligheten fra kesamen, og de sprø, saftige eplene frisker den opp, og gjør at man kan spise den uten å bli kvalm. Jeg dyppet halvparten av eplene i ristetkokos, og må innrømme at det ble litt for mye av det gode for min del. Neste gang – les: etterpå, kommer jeg ikke til å gjøre det.

Oppskrift:
2 epler – gjerne norske
Ristet kokos

2ss mager kesam (laktosefri)
1ss peanøttsmør (jeg bruker crunchy 99% peanøttsmør)
1ts kakao
3-4stevia vaniljedråper
En klype havsalt

Fremgangsmåte:
kutt eplene i biter, og strø over kokos om du ønsker
Bland resten i en liten skål
Nyt med god samvittighet

#Hverdagsfit

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest