Tapioka perler er laget av tapiokastivelse som man får ut av roten Kassava.

Man kan kjøpe tapioka perler i eksotiske butikker, men man kan også bruke “sago-gryn” da de har byttet ut potetmel med tapiokastivelse.

Oppskrift på soya-tapioka

Oppskriften tilsvare det jeg brukte til 4 forretter.

  • 50g tapioka perler
  • Soya saus, til det dekker tapiokaene etter de er kokt.
  • 1ss finkuttet ingefær
  • 1ts finkuttet chili
  • Saft fra 1/2 lime

Fremgangsmåte:

Kok tapiokaen i vann til de får en hvit kjerne.
Sil og skyll de i kaldt vann.
Ha de over i en skål, hell over soya og tilsett ingefær, chili og lime.
Sett den i kjøleskapet i ca. 20min sånn at den får stå å trekke til seg smakene.

Nyt maten.

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest