Her i huset holder vi hviledagen hellig, og starter alltid med en god frokost. Når jeg sier hellig, mener jeg ikke kirker, og null arbeid, men hellig som i at den dagen setter vi at til hverandre, og får unna ukens siste gjøremål sammen. Da vi begge jobbet i restaurantbransjen var det vår eneste faste fridag, og noe vi så frem til hele uken. Den gangen var vi ikke like strukturert i matveien som vi er nå, og da søndagen kom var det ofte ikke så mye å velge i, men egg hadde vi bestandig. I starten var ikke eggerøren min stort å skryte av, og selv om eggerøre i utgangspunktet er enkelt å lage, kan det fort bli tørt og trassig. Med tiden har jeg knekte noen koder, og i dag har jeg lyst til å vise dere en enkel måte som jeg aldri feiler med.

 

#Chefsaetnan

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest