Fin fredag folkens. Jeg skal straks hive meg i bilen og fyke til fjells. Vi skal på helgetur til Geilo med et vennepar, og planen er å prøve oss på både fjelltur og Zip-line. Jeg har også hørt rykter om en varm badstue og basseng så denne helgen kan vel ikke bli annet en bra.

Svipper egentlig bare innom for å tipse dere om tidenes enkleste, og kanskje sunneste havrepizza-oppskrift. Her snakker vi høy kosefaktor, og vanskeligheter med å tro at man kan spise den med god samvittighet flere ganger i uken. Jeg klarer faktisk ikke å velge hvilken type pizzabunn jeg liker best, men denne kommer definitivt høyt opp på listen.
jeg har heller ikke en fast topping. Jeg liker å variere, det er jo så mye godt og velge i. I går ble det skinke, grønnpaprika, rødløk, oliven, basilikum og lime, og du- har du prøvd å skvide noen dråper lime over pizza? Hvis ikke bør du abolutt prøve det. 

Oppskrift:
150gr glutenfri havregryn
1 stor ss mager kesam
2 egg
1ts bakepulver
2ts hvitløksalt
1ts oregano
Pepper

Fremgangsmåte:
Bland alt i en blender eller kjør opp med stavmikser
smør det ut i en springform, og stek i Ca. 7min på 220grader
Smør på tomatpuré (pass på at du bruker en med 100%tomat)
Ta på ønsket fyll, og topp med ost
Stek til osten har smelter og begynner å bli gylden i kantene

#Chefsaetnan

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest