Det er lørdag, og for mange betyr det potetgull og dipp mens favoritt programmet ruller på tv-skjermen. Potetgull er en av våre store svakheter, og har du lyst til å prøve å lage det selv, kan du se hvordan vi gjør det her. Selv om potetgull er godt, er det av og til fint med noe annet, og i kveld anbefaler vi ostechips med kesam-dipp. Ostechips er rett og slett smeltet ost med krydder, og varmebehandler man det i microen blir det luftig, knasende og sprøtt.
Oppskrift:
Hvitost + ønsket krydder, vi brukte hvitløkssalt og persille
1.5 dl kesam
1ts hvitløkspulver
2ts paprikapulver
1knivspiss kajennepepper
Fremgangsmåte:
Bland kesam og krydder
(Finn frem en tallerken, og dekk den med bakepapir)
Ta ett lag med ost på tallerkenen, og dryss over litt krydder
Ha i microen i Ca. 2min, til alt er helt smeltet og begynner å bli hardt
Vent i noen sekunder før du løfter osten av, og skjærer den i passende serveringsbiter
#Hverdagsfit & #Chefsaetnan