Det er lørdag, og for mange betyr det potetgull og dipp mens favoritt programmet ruller på tv-skjermen. Potetgull er en av våre store svakheter, og har du lyst til å prøve å lage det selv, kan du se hvordan vi gjør det her. Selv om potetgull er godt, er det av og til fint med noe annet, og i kveld anbefaler vi ostechips med kesam-dipp. Ostechips er rett og slett smeltet ost med krydder, og varmebehandler man det i microen blir det luftig, knasende og sprøtt.

Oppskrift:
Hvitost + ønsket krydder, vi brukte hvitløkssalt og persille
1.5 dl kesam
1ts hvitløkspulver
2ts paprikapulver
1knivspiss kajennepepper

Fremgangsmåte:
Bland kesam og krydder
(Finn frem en tallerken, og dekk den med bakepapir)
Ta ett lag med ost på tallerkenen, og dryss over litt krydder
Ha i microen i Ca. 2min, til alt er helt smeltet og begynner å bli hardt
Vent i noen sekunder før du løfter osten av, og skjærer den i passende serveringsbiter

#Hverdagsfit & #Chefsaetnan

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest