maisvafel gluten og laktosefriDisse meksikanske middags vaflene med mais er til ære for min mais-gale mann. Han er faktisk så glad i mais at han gjerne spiser en hel boks alene, og vel så det. Vi er storforbrukere av de glutenfrie maislefsene som nylig ankom butikkhyllene, og bruksområdet på disse vaflene er ganske likt. Fordelen med vaflene er nok at de er en hel del sunnere enn de fra butikken. Man kan fylle dem med hva som helst, eller spise de alene. Jeg tror også de hadde vært gode i en søt utgave, kanskje med litt sirup? Det for bli en annen gang, for i kveld skal de spiser med vegetartaco

 

OPPSKRIFT PÅ 4 meksikanske mais vafler

  • 50g mais (uten tilsatt sukker)
  • 50g maismel
  • 100g kikerter
  • 100g kesam (laktosefri)
  • 2egg
  • 1ts bakepulver
  • ½ ts salt
  • 1ts spisskumen
  • 1ts kajennepepper
  • Saften fra en ½ lime
  • 3ss vann

Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene til en glatt masse i en kjøkkenmaskin
Stek i et godt smurt vaffeljern

maisvafel gluten og laktosefri

Har du lyst på daglig inspirasjon og gode råd?
Legg oss gjerne til på facebook og snapchat: Saetnanskjokken 

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest