Mangochutney passer som tilbehør til både kjøtt, fisk og ost. Det er lurt å justere den litt på smaken etter hva du skal servere den med. Skal du ha den til ost, kan du kutte ut koriander og tilsette litt eple eller pære for eksempel. Skal du ha den til kjøtt kan du tilsette for eksempel hvitløk. 🙂

Oppskrift på Mangochutney til 4 personer

  • 1 moden mango
  • saft fra 1 lime
  • 2ts finkuttet chili
  • 1ss finkuttet koriander
  • 1ts finkuttet sjalottløk
  • 1/2ts Salt

Fremgangsmåte:

Kutt mangoen i biter
Tilsett resten av ingrediensene og bland alt sammen.
Kjør det på en blender eller stavmikser til ønsket konsistens.

– Du kan også servere den som en salat eller salsa, Da trenger du ikke å kjøre det opp med blender.

Nyt maten.

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest