Hollandaise passer til fisk, skalldyr og lyst kjøtt. Får du til denne, så får du til bearnaise også.
Om du vil se hvordan jeg lager den, trykk her
Oppskrift:
⭐️2 eggeplommer
⭐️1ts dijonsennep
⭐️skall og saften fra 1 lime
⭐️1/2ts salt
⭐️1ss eplecider eddik
⭐️ca. 150gram klaret smør
Fremgangsmåte:
Bland eggeplommene, saltet, dijonsennepen, sitronsaft og eplecider edikk i en kjele, og varm på svak varme.
Visp kontinuerlig i blandingen, og pass på at eggeplommene ikke begynner å koagulere til eggerøre
Det skal være varmt nok til at blandingen tykner, og her må du prøve deg frem.
Du trenger ikke å være alt for redd, hvis det blir eggerøre kan du spise den til frokost i morgen, og begynne på nytt
Når eggene begynner å tykne, sper du i smeltet smør, og helt til slutt tilsetter du lime skallet og smaker til med evt salt og lime saft.
Lykke til og spør om du lurer på noe 
Nyt maten.