Hei dere

 

Lørdagene blir som dere vet, ofte brukt på kjøkkenet. I dag hadde jeg planer om å lage to forskjellige kjeks, men før jeg visste ordet av det hadde jeg blandet alle ingrediensen i samme bolle, og da var det likegreit å gi det er forsøk. De ble skikkelig gode. Sprø i kanten, og seige i midten. Det beste er nok likevel at de er helt uten tilsatt både sukker og annen søtning, eller i siste liten fant jeg ut at jeg ville ha på sjokolade, og selv om den er sukkerfri inneholder den jo søtning. Selve kjeksen er uansett helt sukkerfri, og jeg jeg synes de var gode både med og uten.

Oppskrift på 10 kjeks

  • 1 stor moden banan
  • 2 egg
  • 1dl glutenfri havre
  • 1dl kokosmel + 1dl kokosmasse
  • 1ts bakepulver
  • Evt. litt sukkerfri sjokolade (

Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene bortsett fra sjokoladen i en blender til en glatt masse
Fordel i 10 sirkler på et stekebrett med bakepapir og stek på 185grader i 20-25min
De skal være gyldne i kanten, og fremdeles litt myke i midten
Smelt sjokolade og hell over kjeksen, eller nyt som den er

Enn at det kan være så enkelt å lage kjeks da. Jeg får bare ikke sagt det ofte nok, jeg ELSKER oppskriften som er enkle å lage, og inneholder masse god næring. Er du ikke enig?
Søtt, sunt, og syndig godt er min store svakhet, og jeg koser meg med verdens beste samvittighet helt uavhengig av kalorier så lenge jeg vet at maten jeg spiser inneholder råvarer som gir kroppen min næring. – Hehe, nå kjente jeg at jeg kunne ha skrevet et helt innlegg om det, men jeg skal spare dere for det i denne omgang, for nå rikker det i løpefoten, og mister mølle i kjelleren kaller. Jeg håper dere alle ha en fin, fin lørdag, og du? hvis du tester noe av oppskriftene våre er det innmari hyggelig om du gir oss en tilbakemelding om hva du synes 😀

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest