Løkringer er faktisk veldig enkelt å lag, og ikke minst så smaker det utrolig godt.
Jeg lager en tempurarøre, oppskrift på den finner du her

Oppskrift på friterte løkringer:

  • Gul løk i ringer
  • Tempurarøre, oppskrift her
  • Salt
  • Nøytral olje til fritering

Fremgangsmåte:
Skrell og kutt løken i tykke ringer.
Del ringene fra hverandre.
Vend de i tempurarøren og friter de.
Legges på ett kjøkkenhåndkle eller tørkepapir når de er ferdig, også har du litt salt over de med engang.

Tips: De kan sette seg fast i bunnen av kasserollen, men om du beveger litt på de etter du har lagt de i oljen så går det bra. Husk å snu de med jevne mellomrom.

Lykke til og spør om du lurer på noe ????

Nyt maten.

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest