Dette er latterlig enkel rett som smaker helt vanvittig godt. Jeg hadde fint kunne servert en liten porsjon til forrett, eller stek litt kjøtt og servert den ved siden av. Mengde beregning er litt vanskelig å si, ettersom den har mange bruksområder. Jeg kan lett spise både 200 og 300 gram så her lønner det seg nok å overdrive litt.
Oppskrift:
- 100 gram kantareller
- 1ss smør
- 100 gram spekeskinke
- 600 gram koktpotet i terninger
- 3ss olivenolje
- 1ss Dijon sennep
- 1ss grovsennep
- 1ss sitronsaft
- ½ salt
- Pepper
- Fin kuttet gressløk, persille eller dill
Fremgangsmåte:
Legg spekeskinken på bakepapir og stek på 200 grader i Ca. 15 min, eller til den er helt sprø
Stek soppen i Ca. 1ss smør, og smak til med salt og pepper
Bland resten av ingrediensene i en stor skål
Bland inn soppen, og smuldre spekeskinken over
#ChefSaetnan