Blåbær pannacotta med karamellisert hvitsjokolade.
Om du vil se hvordan jeg gjør det steg for steg kan du trykke her

Oppskrift på karamellisert hvit sjokolade finner du her

Oppskrift på Blåbær- og tjukkmjølk panna cotta:

  • 2,5dl fløte
  • 2,5dl tjukkmjølk
  • 50g sukker
  • 1stk kanelstang
  • 3pl gelatin
  • 200g blåbærpure (kan bruk fryste blåbær, du kjører de opp til en pure.)

Fremgangsmåte:
Legg gelatin i kaldt vann.
Kok opp halve mengden med fløte, alt sukkeret og kanelstangen.
Når det koker tar du den av platen.
Tilsett gelatin og resten av fløten, visp det sammen.
Visp inn blåbærpurèn.
Visp inn tjukkmjølken.
Fyll i ønskede former og settes kaldt til det stivner.

Lykke til og spør om du lurer på noe ????

Nyt maten.

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest