Beurre blanc er en fransk hvit smørsaus og brukes oftes sammen med fisk og skalldyr, men passer også veldig godt til vegetar retter.
Dette er en av mine favoritt smørsauser, også er den så enkel å lag🤩

Trykk her om du vil se hvordan jeg lager den.

Oppskrift:
⭐️ 0,5dl Fløte
⭐️ Saft fra 1/2 sitron
⭐️ 3-4 store spiseskjeer meierismør
⭐️ Salt
⭐️1ss løyrom (kan sløyfes om man ikke har)
⭐️1ss gressløk

Fremgangsmåte:
Kok inn fløte og sitron.
Slå av varmen og pisk inn kaldt smør.
Tilsett løyrom og gressløk.
Smak til med salt og evt litt mere sitron om du ønsker den litt syrligere.

Ps. Sausen kan ikke kokes etterpå, da den kan skille seg.

Lykke til og spør om du lurer på noe ????

Nyt maten.

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest