For litt siden spurte jeg dere om hva dere ønsket oppskrift på, og det var flere som ønsket seg is.
I anledning påsken har jeg laget en frisk appelsinsorbet, som både passer alene eller som en del av en dessert.
Oppskrift på sorbet lake:
⭐️ 60g glykose
⭐️ 250g sukker
⭐️ 130g vann
⭐️ 2pl gelatinplater
Fremgangsmåte:
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Kok opp vann, sukker og glykose.
Visp inn gelatinplatene og avkjøl.
Oppskrift på appelsinsorbet:
⭐️ 300g appelsinjuice/appelsin saft
⭐️ 100g sorbet lake
⭐️ Lime
Fremgangsmåte:
Bland appelsin og sorbet laken, smak til med limesaft.
Fryses ned i småe enheter.
Kjør opp på en foodprosessor til en luftig sorbet.
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Kok opp vann, sukker og glykose.
Visp inn gelatinplatene og avkjøl.
⭐️ 300g appelsinjuice/appelsin saft
⭐️ 100g sorbet lake
⭐️ Lime
Bland appelsin og sorbet laken, smak til med limesaft.
Fryses ned i småe enheter.
Kjør opp på en foodprosessor til en luftig sorbet.
Lykke til og spør om du lurer på noe
Nyt maten.