For litt siden spurte jeg dere om hva dere ønsket oppskrift på, og det var flere som ønsket seg is.

I anledning påsken har jeg laget en frisk appelsinsorbet, som både passer alene eller som en del av en dessert.

Oppskrift på sorbet lake:
⭐️ 60g glykose
⭐️ 250g sukker
⭐️ 130g vann
⭐️ 2pl gelatinplater

Fremgangsmåte:
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Kok opp vann, sukker og glykose.
Visp inn gelatinplatene og avkjøl.

Oppskrift på appelsinsorbet:
⭐️ 300g appelsinjuice/appelsin saft
⭐️ 100g sorbet lake
⭐️ Lime

Fremgangsmåte:
Bland appelsin og sorbet laken, smak til med limesaft.
Fryses ned i småe enheter.
Kjør opp på en foodprosessor til en luftig sorbet.

Lykke til og spør om du lurer på noe ????

Nyt maten.

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest