Hei dere, Ole her. – Husker dere meg?

Jeg er den andre halvparten i Sætnanskjøkken, ja han dere knapt ser fortiden. Jeg har vært med å lage noe av maten, men den siste tiden har min kone tatt seg av det aller meste. Jeg har savnet å skrive til dere, og nå som jeg starter i jobb med andre arbeidstider håper jeg å ha mer tid til bloggen. I skrivende stund står fruen og fotograferer en fiskegrateng jeg nettopp har laget. Vi har blitt som besteforeldrene, spiser middag før de fleste på vår alder står opp, og spesielt dagen derpå. Neida, men når lukten av en god fiskegrateng først har satt seg i huset, må den jo nytes mens den enda er varm.  Jeg hadde egentlig bare lyst til å si hei, og ønske dere en fin søndag. Oppskriften på gratengen skal dere selvsagt få, men først skal den prøvesmakes.  Jeg har forresten veldig lyst til at dere fantastiske lesere forteller oss hva dere ønsker mer av her på bloggen, så hvis dere har forslag må dere bare rope ut

 

På snarlig gjensyn ChefSaetnan

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest