God mandag. Håper dere har hatt en fin start på uken, og er klar for en ny uke med god og sunn mat. Vi har planelaggt masse spennende oppskrifter, og gleder oss til å dele de mer dere. Vi kickstarte uken med 7 gode grunner til hvorfor vi lager all maten vår fra bunn. Har du andre grunner til å lage mat fra bunn? Fortell dem til oss
- Man har full kontroll over hva man spiser, og ser med egne øyne hva som går i gryta
- Det er morsommere å ta med barna på matlagingen, skape minner på kjøkkenet, og lære dem om råvarer
- Man unngår unødvendige og skulte tilsetningsstoffer
- Det er billigere i lengden fordi du blir mer bevisst
- Man blir mer bevisst på hva man spiser, og oppdager fort om det er ensformig
- Ferske råvarer smaker friskere! Fersk sitron smaker for eksempel friskere enn den på flaske, og ferske grønnsaker er mer smaksrike enn tørkede
- Man blir kjent med råvarene, og blir bedre på å lage mat