Matkurs &
Matinspirasjon
Meld deg på matkurs
Ole Martin leverer deg matkurs på direkten og opptak av tidligere kurs, hvor mange er helt gratis å være med på. Vær med på reisen gjennom ditt eget kjøkken, hvor matsjela kommer fram til å bli en kokkmester i eget hus.
Gratis Matkurs
Følg meg på Facebook og vær med på morsomme matkurs hvor jeg viser deg noen av de beste triksene helt gratis.
Ole Martin Sætnan
Jeg har jobbet som kokk i over 10 år, vært kjøkkensjef på To Rom og Kjøkken, jobbet på Micheling restauranter i New York og Stockholm.
Jeg har holdt matkurs for flere restauranter, bedrifter og privatpersoner i mange år.
Gratis Nyhetsbrev
Jeg sender deg nyhetsbrev med planlagte gratis og betalte matkurs, samt tilgang til masse matinspirasjon. Dette nyhetsbrevet er et nyhetsbrev for matglade sjeler.
Nyeste oppskrift
Appelsinsorbet uten is-maskin
For litt siden spurte jeg dere om hva dere ønsket oppskrift på, og det var flere som ønsket seg is.
I anledning påsken har jeg laget en frisk appelsinsorbet, som både passer alene eller som en del av en dessert.
Oppskrift på sorbet lake:
⭐️ 60g glykose
⭐️ 250g sukker
⭐️ 130g vann
⭐️ 2pl gelatinplater
Fremgangsmåte:
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Kok opp vann, sukker og glykose.
Visp inn gelatinplatene og avkjøl.
Oppskrift på appelsinsorbet:
⭐️ 300g appelsinjuice/appelsin saft
⭐️ 100g sorbet lake
⭐️ Lime
Fremgangsmåte:
Bland appelsin og sorbet laken, smak til med limesaft.
Fryses ned i småe enheter.
Kjør opp på en foodprosessor til en luftig sorbet.
Legg gelatinplatene i kaldt vann.
Kok opp vann, sukker og glykose.
Visp inn gelatinplatene og avkjøl.
⭐️ 300g appelsinjuice/appelsin saft
⭐️ 100g sorbet lake
⭐️ Lime
Bland appelsin og sorbet laken, smak til med limesaft.
Fryses ned i småe enheter.
Kjør opp på en foodprosessor til en luftig sorbet.
Lykke til og spør om du lurer på noe
Nyt maten.