I kveld viste Ole dere en rødkålsalat med frisk vinaigrette på facebook. Vi stekte litt kalkunfilet og spise den til middag. Det ble en smakfull og frisk middag med masse flotte farger. her kommer oppskriften: Oppskrift til 2 personer
- ¼ fersk rødkål
- 1 vårløk
- 1 gulrot
- 1 stang stangselleri
- ½ fennikel
- En neve cachew nøtter
- Ønsket protien: vi brukte stekt kalkunbryst, Ca. 250gram
Vinaigrette:
- 1ss dijon sennep
- 2ts eplecider eddik
- 4ss oliven olje
- Salt
Fremgangmåte: skrell og kutt grønnsakene i ønsket størrelse -> Viktig at man strimler rødkålen i tynne strimler slik at den ikke blir seig å tygge Bland sennep og eplecider eddik i en liten skål, og spe oljen i mens du pisker med en visp. Vend grønnsakene i vinaigretten, og topp med cachew nøtter og kalkun