Grønnkålen er på sitt beste, og det må vi utnytte så lenge vi kan! heldigvis er sesongen i Norge lang, men jeg vet å ta vare på den likevel. Har du smakt grønnkålchips før? Det har lenge vært populært i USA, men det er først nå de siste årene jeg har sett det i norske butikker. Når jeg tenker meg om har jeg kun sett de i kiosker, og helsekostbutikker, men de er kjempe enkelt å lage de selv, og krever kun 3 ingredienser.

Jeg bruker det både som tilbehør til middag, i salater, eller nyter som snacks. Du kan også tilsette annet krydder, eller litt parmesan. Hvis stilken er veldig tykk, kan den fort bli litt seig, og da bryter jeg av bladene rundt.

 

#Hverdagsfit

 

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest