Den siste måneden har jeg virkelig kjent på hvor viktig kosthold er for meg. jeg har startet i ny jobb, og det betyr nye hverdagsrutiner. Jobben er travel, hektisk og skikkelig givende, og i kampens hete er det lett å ignorere mine egne behov. Jeg har vært så fokusert på å lage mat til alle andre at jeg har glemt meg selv, og når magen har rumlet og hodet har ropt etter mat har jeg stilnet sulten med glutenfritt brød eller en banan. Råvarene i seg selv er ikke problemet, men jeg tåler ikke store mengder raske karbohydrater, og spesielt ikke når resten av kostholdet har sklidd ut. Kroppen er heldigvis en mester på å si i fra, og etter en uke med hodepine, søtsug, og lite energi er det på tide å ta tak. Jeg kickstartet helgen med en stor green smoothie bowl, og om du har lyst til å prøve den kommer oppskriften her:

 

Oppskrift på en stor, eller to små porsjoner av green breakfast smoothie bowl:

  • 150g kesam
  • 1dl kefir
  • Saften fra ½ sitron
  • 1 banan
  • 100g brokkoli
  • ½ avokado
  • 1 neve ruccola
  • Toppes med jordbær, og melonkjerner, eller noe annet digg

Bland alt i en blender, og kjør glatt

 

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest