God morgen
Her kommer oppskriften på bananbrødet jeg nevnte i går. Jeg skulle virkelig ønske jeg drømte om oppskrifter hver dag, og i alle fall om de kunne vært så gode, og sunne hver gang. Jeg tok utgangspunkt i proteinbrødet jeg har delt oppskriften på før, og tilsatte masse lekkert julekrydder og bananer. Dette brødet kommer definitivt til å være en del av årets julefrokost. Planen var egentlig å fryse det ned, men spørs om jeg rekker det før det bare er smuler igjen.
Oppskrift på 1 brød:
- 2 modne bananer
- 200g cottage cheese
- 250g glutenfri havre
- 3egg
- 1ts bakepulver
- 1/2ts salt
- + ønskt jule krydder. Jeg brukte malt nellik, ingefær, kardemomme og kanel
Jeg vil ha mye smak i mitt, og tok en ts av hvert, men her er det lov å sløyfe, eller legge til etter eget ønske 🙂
Framgangsmåte:
Bland alt bortsett fra 1 banan i en blender, og kjør glatt
Ha i en brødform
Del bananaen på langst, og legg på toppen av deigen
Stek på 200 g i Ca. 25 min