God morgen

Her kommer oppskriften på bananbrødet jeg nevnte i går. Jeg skulle virkelig ønske jeg drømte om oppskrifter hver dag, og i alle fall om de kunne vært så gode, og sunne hver gang. Jeg tok utgangspunkt i proteinbrødet jeg har delt oppskriften på før, og tilsatte masse lekkert julekrydder og bananer. Dette brødet kommer definitivt til å være en del av årets julefrokost. Planen var egentlig å fryse det ned, men spørs om jeg rekker det før det bare er smuler igjen.

Oppskrift på 1 brød:

  • 2 modne bananer
  • 200g cottage cheese
  • 250g glutenfri havre
  • 3egg
  • 1ts bakepulver
  • 1/2ts salt
  • + ønskt jule krydder. Jeg brukte malt nellik, ingefær, kardemomme og kanel

Jeg vil ha mye smak i mitt, og tok en ts av hvert, men her er det lov å sløyfe, eller legge til etter eget ønske 🙂

Framgangsmåte:
Bland alt bortsett fra 1 banan i en blender, og kjør glatt
Ha i en brødform
Del bananaen på langst, og legg på toppen av deigen
Stek på 200 g i Ca. 25 min

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest