Først av alt: Tusen takk for engasjementet rundt innlegg om lærlinger. Morsomt at så mange likte det, og det gjør at vi får lyst til å dele flere slike ting med dere i fremtiden:)

Her om dagen fikk jeg lyst på sjokolade, og gikk på kjøkkenet for å snoke i godteriskuffen. Der var det lite som fristet, og jeg tok saken i egne hender. Det ene førte til det andre, og noen ingredienser senere hadde jeg tryllet frem deilig varmsjokolade med hint av kokos og chili. Mørk, og fyldig akkurat slik jeg liker det, og en kopp var mer enn nok til å tilfredsstille sjokoladebehovet mitt.  Har du lyst til å prøve den?

Oppskrift til en stor kopp:
0,5dl vann

2ss kakao
2-3ss sukrin gold
En liten klype chilipulver

2dl melk
0.5dl kokosmelk

Bland de fire første ingrediensene i en liten kjele, og gi de et oppkok.
Vær forsiktig med chilimengden, det skal kun være et lite hint
Tilsett melk og kokosmelk, og rør om til alt er godt blandet
Jeg synes varmsjokolade er best lun, og egentlig bør vi kalle den «lunsjokolade»

#Hverdagsfit

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest