Velg en side

Det er få ting som provosere meg mer enn unødvendig, og skjult sukker i maten. Det finnes så mange måter å søte ting på uten å tilsette raffinert sukker, og dessuten skjønner jeg ikke vitsen med å overdøve den opprinnelige smaken til f.eks. grønnsaker. Jeg prøver alltid å finne måter å unngå å tilsette sukker i maten, og pr. dags dato er det kun desserter, og kaker jeg mener det er ok å sukre – selv om det finnes mange gode erstatninger til sukker her også . 

Å sylte grønnsaker er ikke så vanskelig som de fleste tror, og bør absolutt være en del av din matlaging. Det er en enkel måte å tilføre en rett “det lille ekstra”, og fordelen med å sylte selv er at man bevarer både friskhet, sprø-heten, og råvarens opprinnelige smak. – også slipper du selvsagt unna sukkeret.

Tips: Hvis du setter på lokket når det er varmt får du vakuum i krukken, og kan oppbevare det enda lenger.

#Chefsaetnan

Pin It on Pinterest