Vi elsker kesam, men det har dere kanskje skjønt? Hittil tror jeg vi har klart å lure inn kesam i Ca. tredje hver oppskrift, og enda har vi mange på lur. Kesam kan brukes i både varme, og kalde retter, og etter det vi har erfart kan man både steke, bake og koke det. Genialt, ikke sant? Selv om kesam i seg selv smaker himmelsk, er det av og til godt å tilføre noen ekstra smaker, og i dag laget vi Brakfast bowl, med kokos- og sitronkesam og toppet det hele med kiwibær. Har du hørt om kiwibær? Vi smakte det først for noen uker siden, og synes det smaker litt som en blanding av mango og kiwi. Skallet er glatt, og hele bæret kan spises, og det har allerede fått sin faste plass i kjøleskapet vårt. Oppskrift til en porsjon: 200gram mager kesam (Laktosefri) 1ts honning 1ss kokosmelk-fett (det harde på toppen) 1-2ss sitronsaft Rør sammen alt, og smak til med sitron Rasp litt sitronskall over, og topp med kiwibær, kokosflak, og solsikkekjerner

#Chefsaetnan & #Hverdagsfit

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest