Velg en side
Søndag kveld, og nok en herlig dag på Rallycross er over. Vi dro hjemmefra i dag tidlig, og har vært på farten i hele dag. I går støtte jeg på noen utfordringer i forhold til mat. Jeg vet ikke hvorfor, men i min verden er det helt utenkelig at det skal være umulig å oppdrive noe sunt, men slik er det altså ikke i den virkelige verden. På slike store arrangement skulle man tro at det var marked for sunn snacks, og forfriskninger, men eneste kiosken hadde å by på var vafler, godteri og pølse i brød.

Klok av gårsdagens tabbe fylte jeg vesken med godsaker jeg kunne gomle på med god samvittighet, og jammen var det flere som ba om å få smake. Å ha god, og sunn mat tilgjengelig er viktig for meg.  Man spiser ikke det som ikke er tilgjengelig, og det er så kjipt å måtte spise noe man egentlig ikke vil ha, kun for å mette sulten. Det er ikke alltid matpakken blir spist opp, og det begrenser heller ikke muligheten for å evt. kjøpe noe dersom jeg finner noe jeg har lyst på. Jeg tenker det er bedre å være på den sikre siden, og det er sjeldent jeg har angret. Derimot har jeg ofte angret på at jeg ikke ha med mat, eller at jeg ikke har spist før vi dro hjemmefra.

I dag stilte jeg alarmen 15minutter tidligere, og med hjelp fra mannen rakk vi til og med å steke VM vafler med pizzafyll

Oppskrift på VM vafler med pizzafyll

  • 4egg
  • 300g havre
  • 150g melk
  • 150kefir
  • 150kesam
  • 1ts hvitløksalt
  • 1ss oregano
  • 2ss tomatpuré

 

Fyll:

  • Revet ost
  • Skinke eller annet kjøttpålegg

Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene til vaflene i en blender og kjør glatt
Ha røren i et godt smurt vaffeljern og topp med revet ost og skinke
Stek vaflene til de er sprøe utenpå – jeg måtte steke de litt lenger enn vanlige vafler

Er du flink til å ha med deg matpakke? 

Pin It on Pinterest