Tidligere i uken var vi på et spennende møte med Stjørdals-Nytt, som gikk over all forventning. Frem til jul kommer vi til å ha ukentlige mattips på http://www.s-n.no/. Dette er en stor gladnyhet som vi er stolte av å fortelle. Å få dele våre mat glede med andre setter vi enormt pris på, og tar oppgaven på alvor. Vi brenner for kortreist mat, og lokale råvarer, og ønsker at folk skal bli flinkere til å bruke det lokalmarkedet har å by på. Vi er også opptatt av å følge sesongen, og fremover har vi mye spennende i vente.
Vi begynner allerede i dag, og nå som potetferien går mot slutten måtte det selvsagt bli en potet-og purreløksuppe 
Trykk HER for å se oppskriften

#Hverdagsfit & #ChefSaetnan 

 

Gratis Smaksskole ebok!

Jeg har laget en ebok om smak, krydder og smarte tips!

Den er helt gratis! Få den tilsendt idag, så ses vi på neste matkurs!

Pin It on Pinterest