Velg en side

Hei dere

Lenge siden sist. Det ironiske er at i en av de siste innleggene skriv vi at vi snart var tilbake fra en lenger pause, men sånn ble det altså ikke. Dagene går så himla fort, men det gjør den for alle, og egentlig er det kun en dårlig unnskyldning. På et vis føler vi at vi må forklare hvorfor vi blogger så lite for tiden, men vi har ingen god grunn. Vi har tidligere skrevet en del om at bloggen ble starter for å ha et sted å dele vår matglede. Ønsket vårt er å inspirere andre til å lage mer mat fra bunn, og øke aktivitetsnivået.

 

I starten var det enkelt, og vi koste oss hver eneste dag, men etter hvert følte vi at det vi leverte ikke var bra nok, og at oppskriftene vi så gjerne ville at folk skulle like ikke var de som ble brukt. Å finne seg selv i bloggverden er litt som å være en tenåring. I det ene øyeblikket har man full kontroll, og føler at man blogger om noe man står for, i det andre øyeblikket blir man bitt av basillen, og begynner å lage mat man ellers aldri ville ha laget.

Vi ønsker å gi dere et ærlig innblikk i livet vårt. Vi ønsker ikke å fremstå som dømmende, eller bedrevitere, og alt vi skriver er basert på våre egne erfaringer, og slik vi liker å spise. Livet er ikke svart hvitt, og det du spiser definerer ikke deg som person. «Du blir hva du spiser» sier det, men så enkelt er det ikke. Vi tror oppriktig at alle ønsker det beste for seg selv og familien sin, og det finnes nok mange grunner til at folk velger å spise som de gjør. Det hele handler om å finne en livstil og et kosthold som passer for seg selv, og sin familie og vi heier på all mat og fysisk aktivitet. Det er ikke slik at vi tenker at vår måte å leve på er bedre enn din, og vi tror ikke vi har funnet fasiten på hvordan alle skal leve, men vi jobber hver eneste dag for å bli en bedre versjon av oss selv, og har funnet ut at riktig mat, og fysisk aktivitet er en viktig nøkkelbrikke for oss.

 

Vi forstår at det kan virke som vi ser ned på folk som velger halv, eller halvfabrikat, men det gjør vi IKKE. Vi kan ikke dømme hverandre basert på kosthold! Det er helt greit å ha meninger, men det er desto viktigere å respektere andres valg. Det er så enkelt å trekke egne konklusjoner, og mener at man selv vet best, men når det gjelder andre kosthold er det kun man selv som kjenner hva som er rett for sin egen kropp, og hva man klarer å leve med i en hektisk hverdag. Tenk om vi alle kunne blitt flinkere til å kommunisere, og respektere. Hadde ikke det vært fint?

 

Pin It on Pinterest