Velg en side

Hei fine dere! Long time, no see!
Herlighet så godt det er å komme ut av eksamensbobla! Det er først i dag at jeg kjenner meg som meg selv i igjen, og endelig er energien og humøret på topp. Det kan ha noe med at jeg sov i hele 12 timer i natt, og selv om jeg egentlig hadde planlagt tidlig trening, kjenner jeg at søvnen gjorde godt for både kropp og sjel. – Apropos trening, jeg hadde min første gode treningsøkt på gud vet hvor lenge i går, og det var så innmari godt å kjenne at jeg ikke er lei trening og at det fortsatt gir meg mye glede. Jeg begynte å bli bekymret for at jeg hadde gjort et feilvalg med utdannelsen, men etter å ha bestått praktisk eksamen løsnet det heldigvis. Jeg gleder meg sånn til å ta i bruk alle den nye kunnskapen, og etter hvert skal jeg selvsagt dele med dere.
I natt drømte jeg om banan brød med julekrydder, og da jeg omsider våknet sprang jeg rett ned på kjøkkenet for å se om vi hadde bananer. Det hadde vi, og de var akkurat passe modne! Bananbrødet står i ovnen, og det begynner allerede og lukte jul. – Jul ja! Jeg føler virkelig at jeg har gått glipp av halve «julen». Det er jo allerede 11.desember, og vi har ikke engang hengt opp julelysene på verandaen. – Haha, håper ikke julepolitiet kommer og arresterer oss, for vi er de eneste i nabolaget som ikke har gjort det. Til vårt forsvar kjøpte vi inn nye i går, og planen er å få de opp i løpet av dagen. Er du i rute med juleforberedelsene i år?

 

Dette ble et rotete innlegg, men jeg har virkelig savnet å skrive, og tittet egentlig innom for å si at vi er tilbake igjen på bloggen for fullt, og om du har noen ønsker på juleoppskrifter vil vi gjerne høre. Legger ved et bilde av oss fra noen helger tilbake da vi var på julekonsert.

Pin It on Pinterest